iseemore-logo-400

Demo login aanvragen

ISEEMORE genomineerd voor de Dutch Fintech awards

fintech 50 logoFinTech50 is een top-50 van de meest kansrijke en veelbelovende bedrijven op het gebied van technologie voor de financiële sector.

De FinTech 50 is samengesteld door een panel van onafhankelijke experts. Zij zijn op zoek gegaan naar 50 Europese bedrijven die van invloed zijn op ontwikkelingen in de sector en die duidelijk vooruit lopen op de concurrentie. Wat alle bedrijven uit de lijst gemeen hebben is dat zij wezenlijke veranderingen in financiële dienstverlening – één van de grootste sectoren ter wereld – op tijd hebben opgemerkt en hierop ingespeeld hebben met nieuwe technologie en diensten: 'disruptive innovations'.

 

Zie hier de publicatie op www.fintech.nl

ISEEMORE gelanceerd als Benchmarktool

ISEEMORE is als Benchmarktool op 15 mei j.l. gelanceerd tijdens het seminar 'Benchmarking met SBR voor het MKB' op de Hogeschool van Amsterdam, Economie en Management / HES.

Hoofdonderzoeker Eric Melse heeft met ISEEMORE aangetoond dat branchespecifieke benchmarking rapportage met SBR werkt en vele voordelen biedt, voor alle betrokken partijen.

Video terugblik Seminar "Benchmarking met SBR voor het MKB":

Lees meer

Keurslagers krijgen grip op resultaat met ISEEMORE

logo-versmonitorNa een geslaagde pilot van drie maanden met Keurslagers is vanaf 1 januari 2014 een implementatie van ISEEMORE operationeel onder de naam Versmonitor. Met Versmonitor krijgen versspecialisten inzicht in hun bedrijfsadministratie en operationele en financiële prestaties. De nieuwe dienst wordt in samenwerking met VersPlatform Nederland aangeboden aan diverse formules. 

Lees meer

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Contact-128 1

BEL ISEEMORE