iseemore-logo-400

Demo login aanvragen
  •   ISEEMORE-VOOR-WIE  
  •   ISEEMORE-VOOR-WIE-bedrijven  

ISEEMORE voor wie?

ISEEMORE voor wie?

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Franchisegever

Als franchisegever wilt u in één oogopslag kunnen zien hoe uw franchiseformule presteert en aan welk filiaal nader aandacht dient te worden besteed.

franchisegever-256

Met de ISEEMORE app kunnen alle bedrijfsgegevens per franchisenemer in één overzichtelijk scherm worden getoond en u kunt tevens inzoomen op deze gegevens. De franchisenemer krijgt zelf inzicht in de eigen prestaties en hoe deze zich verhouden tot de landelijk gemeten prestaties.

Lees meer...

Branchevereniging

Als branchevereniging wilt u over 'cijfers en trends' up to date informatie kunnen verschaffen aan uw leden organisaties of aan geïnteresseerden.

User-Group-256

'Meten is weten'

Met de ISEEMORE app kan wekelijks of maandelijks worden gerapporteerd en worden ingespeeld op de behoefte aan actuele informatie, zoals:

  • de ontwikkeling van omzet, klantaantal en gemiddelde klantbesteding per winkel en landelijk in vergelijk met vorig jaar
  • omzetaandeel, klantaandeel en waardering van klantacties en actiethema's 

Ondernemer

Als eigenaar of manager wilt u direct na afloop van een periode en na het inlezen van de cijfers duidelijk inzicht hebben in de behaalde resultaten van uw organisatie.

ondernemer-256

Met de ISEEMORE app kunt u dit op het niveau van winkel, holding, werkmaatschappij, project of afdeling in één overzichtelijk scherm op een smartphone of tablet presenteren. Per plaats, regio of land kunt u overzien welke organisatie nader aandacht behoeft.

Lees meer...

Accountant

Als accountant wilt u direct na het inlezen van de periodieke cijfers per week, maand of kwartaal, de behaalde resultaten aan uw klant kunnen presenteren en een advies kunnen uitbrengen als toegevoegde waarde.

accountant-256

Met de ISEEMORE app kunt u de KPI's in één overzichtelijk scherm op een smartphone of tablet aan uw klanten tonen, in vergelijk met de periode uit het voorgaande jaar of ten opzichte van het budget.

Lees meer...

Contact-128 1

BEL ISEEMORE