iseemore-logo-400

Demo login aanvragen
 •   iseemoreappslider-rapportage2  
 •   iseemoreappslider-urenregistratie  
 •   iseemoreappslider-financieeloverzicht  
 •   iseemoreappslider-quickscan  
 •   iseemoreappslider-scanfunctie  

De voordelen van de ISEEMORE app

De voordelen van de ISEEMORE app

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

ISEEMORE APP

iPhone applicatie kaartDe ISEEMORE app, die net als de website is aangesloten op de centrale database, biedt in- en uitvoerfuncties die snel en eenvoudig zijn in gebruik. Daarbij wordt optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden van de smartphone.

Prestatiemeters

KPI dashboardOp de landkaart worden organisaties gepresenteerd. Aan de kleurstelling is af te leiden hoe een organisatie er voor staat. Door te klikken op de organisatie kan worden genavigeerd naar onderliggende organisaties of kan worden ingezoomd op de organisatie, waarmee het KPI rapport wordt getoond, van huidige of voorgaande perioden.

Van elke KPI wordt via een waarde en een kleurstelling aangegeven wat de prestatie is en hoe deze zich verhoudt met het resultaat van voorgaand jaar of budget. Op elke KPI kan worden ingezoemd, waarmee detailgegevens zichtbaar worden. Zo wordt bijvoorbeeld inzicht gekregen in omzet, marge, loon, klantenaantal, besteding, resultaat en omzet per gewerkt uur.

Financiële gegevens

Financiele gegevensPer boekingsperiode kunnen de binnen een periode gerealiseerde gegevens worden ingevoerd en bekeken. De invoermogelijkheid via de app is bedoeld om op een snelle wijze inzage te krijgen in prestaties.

De invoer van financiële gegevens gebeurt idealiter geautomatiseerd, via de website, waarmee handmatig ingevoerde gegevens worden overschreven.

Operationele gegevens

operationele gegevens klanten Naast financiële gegevens bieden ook de gegevens van operationele resultaten inzicht in de prestatie van een organisatie. Voor winkels wordt bijvoorbeeld met het klantenaantal de gemiddelde besteding bepaald.

Quick scan

Voor de Quick scan, waarmee de prestatie op landelijk niveau wordt gemeten, wordt met het klantenaantal dat behoort bij een klantactie of actiethema het klantaandeel berekend. 
Daarnaast wordt voor de Quick scan de waardering van een klantactie of actiethema geïnventariseerd.

Scanfunctie & digitaal dossier

scanfunctie en digitaal dossierMet de smartphone worden documenten gefotografeerd, voorzien van metadata en opgeslagen in het digitaal dossier. 

Documenten

De documenten, zoals contracten, facturen, z-totaal, jaarrekeningen, zijn op elk moment te raadplegen. De boekhouding kan direct worden bijgewerkt.

Urenregistratie personeel

UrenregistratiePer persoon, per dag kunnen uren worden geregistreerd; gewerkt, verlof, ziekteverzuim en overige (indirecte) uren. Daarbij wordt de verhouding met de geplande uren direct zichtbaar.

De urenregistratie wordt gebruikt voor de berekening van de omzet per gewerkt uur en /of voor de salarisadministratie.
 • locatie map
  Signalering
 • KPI dashboard prestatiemeter
  Prestatiemeters
 • digitaal personeelsdossier
  Personeelsdossier
 • uren registratie werknemers
  Gewerkte uren
 • iphone-inzoomKPI
  KPI details
 • klantenacties
  Klanten acties
 • scan digitaal dossier
  Digitaal dossier
 • Financiele gegevens
  Financiële gegevens

Contact-128 1

BEL ISEEMORE